Buddinge Hovedgade 221, st. tv. | 2880 Bagsværd | ​☎ 40 45 81 73 | ✉ glarmester-rask@webspeed.dk

Glarmester Ballerup yder kvalificeret service

Glarmester Ballerup yder alle former for professionelt glarmesterarbejdeGlarmester i Ballerup tilbyder alle former for professionelt glarmester arbejde også andre steder i Storkøbenhavn.

Vi udskifter punkterede ruder, vi monterer lavenergi vinduer, vi udskifter ituslåede ruder og meget, meget andet – kort sagt alle former for kvalificeret glarmester service.

Vi har stor erfaring, vi er dedikerede og pålidelige og præsterer færdigt arbejde til tiden, og håndterer også arbejdsopgaver i nabokommunerne som glarmester i Gladsaxe.

Har du været ude for et uheld med en revnet eller knust rude, yder vi en grundig og effektiv service, så du hurtigt kommer videre med din dag!

Få glas på badeværelset

Glas er moderne, og sætter et minimalistisk og tidsløst præg på badeværelset. Vælger man glasvægge til opbygningen af den nye brusekabine, er det en eksklusiv og holdbar løsning der vil se godt ud i mange år fremover.

Vi har mulighed for at tilpasse spejle og glas til lige de størrelser, farver og former der passer til dit badeværelse. Har du brug for gode råd til dit projekt, kan vi som glarmester i Ballerup altid hjælpe dig.

Dygtig og erfaren glarmester i Ballerup

Om du ønsker at udskifte døre, vinduer eller renovere i badeværelset, yder vi altid den bedste kvalitet med et højt niveau af service.

Vores mål er altid at overholde indgåede aftaler og leveringstider samt udføre projektet hurtigt og effektivt til kundens tilfredshed.

Når du har brug for en dygtig og erfaren glarmester i Ballerup er sagen klar: Ring til Glarmester Rask på Tlf. 40 45 81 73 eller kontakt os og få, et for dig uforpligtigende tilbud.

Få et gratis tilbud her​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Glarmester Rask v/Tom Rask Gerholt

CVR: 19907732

Adresse​

Buddinge Hovedgade 221, st tv

2880 Bagsværd​

Kontakt