Buddinge Hovedgade 221, st. tv. | 2880 Bagsværd | ​☎ 40 45 81 73 | ✉ glarmester-rask@webspeed.dk

Glarmester Farum – Mere end blot udskiftning af ituslåede ruder

Glarmester Farum håndterer mere end ituslåede vinduerGlarmester Rask er din lokale glarmester i Farum med mange års erfaring i branchen.

Vi er en topmoderne glarmester virksomhed, og beskæftiger os med meget mere end udskiftning af ituslåede ruder.

Vi tilbyder blandt andet også kompetent rådgivning om, hvordan du ved at udskifte dine gamle vinduer med energiruder kan spare mange penge på varmeregningen.

Denne service tilbyder vi også i andre kommuner. Som glarmester i Gentofte kommer vi rundt i hele det storkøbenhavnske område.

Vi leverer glas til badeværelset

Glas skaber lys og det rette indtryk og er et imponerende materiale. Glaskonstruktioner kan gøres næsten usynlige på badeværelset, eller netop gøres meget synlige pga. form og farve.

Vi kan bl.a. installere glashhylder og vægge samt alle typer af spejle på badeværelset. Prøv en flot glasvæg som indgang til badet i stedet for badeforhænget eller en brusedør i sikkerhedsglas.

Vi håndterer alle aspekter af glarmesterfaget og udfører alt traditionelt glarmesterarbejde samt skræddersyede specialløsninger på badeværelset. Kontakt os for et tilbud på Tlf. 40 45 81 73 i dag!

Glarmester i Farum tilbyder kompetent og erfaren assistance

Vi mener at kvalitetsarbejde og kvalitetsmaterialer går hånd i hånd, og lægger vægt på faglig stolthed og følger altid med i de nyeste tendenser inden for faget. Derfor kan vi tilbyde den rette faglige vejledning.

Som glarmester i Farum kan vi udføre alle de mere traditionelle glarmester opgaver, men kan også håndtere de mere specielle. Vi hjælper gerne med dit mere avancerede projekt.

Læs mere om dine mange muligheder og vores kompetencer her på hjemmesiden og tøv ikke med at kontakte din glarmester i Farum for yderligere info.

Få et gratis tilbud her​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Glarmester Rask v/Tom Rask Gerholt

CVR: 19907732

Adresse​

Buddinge Hovedgade 221, st tv

2880 Bagsværd​

Kontakt