Buddinge Hovedgade 221, st. tv. | 2880 Bagsværd | ​☎ 40 45 81 73 | ✉ glarmester-rask@webspeed.dk

Glarmester Gentofte yder erfaren, innovativ og kompetent assistance

Glarmester Gentofte udfører alle opgaver med omhuEn glarmester med erfaring klarer arbejdet bedre end andre i faget, det er en gammelkendt sandhed, og som Glarmester i Gentofte har vi både erfaring, et unikt knowhow samt det helt særlige, der skal til for at præstere et stykke ekstraordinært godt arbejde til den rigtige pris.

Med vores store erfaring, vores kompetencer og alsidighed samt et engageret medarbejderteam er vi den rette Glarmester i Gentofte at kontakte, når du ønsker et resultat, der hæver sig langt over gennemsnittet.

Gennem mange år har vi varetaget utallige opgaver til kundernes glæde og tilfredshed.

Vi rykker også gerne ud som glarmester i Virum, og assisterer ved alle typer af opgaver.

Få renoveret badeværelset eller terrassen

Skal du have renoveret badeværelset? Det kan være at brusekabinen trænger til en ny brusevæg eller dør. Vi laver glas på mål, så det passer lige ind i rummet.

Der kan vælges imellem hærdet glas eller glas med tryk til brusekabinen eller brusedøren, og du kan få dit silketryk på glasset. Vi tilskærer og opsætter også alle typer af spejle.

Skal terrassen friskes op, er en terrasseafskærmning i klart glas en god løsning. Udsigten bevares ud over hele haven, og det giver et virkelig godt udseende af terrassen.

Der​ er mange muligheder med terrasseafskærmninger i glas, og der kan vælges mange glastykkelser og beslag. Vi giver gerne den rette rådgivning som glarmester i Gentofte, så du får den optimale løsning.

Glarmester Gentofte med respekt og kærlighed til faget

Vi udfører alle opgaver med en omhu og respektfuld kærlighed til glarmester faget hvilket indebærer, at vores arbejde altid er tip-top.

Skulle der mod forventning gå et eller andet galt i processen, er vi med i ”Glas med Garanti”, som er Glarmesterlaugets Garantiordning, så du er sikret erstatning. Du kan læse mere om denne garantiordning her på hjemmesiden.

Vi ønsker altid at kunden er tilfreds med det endelige resultat, og tilstræber at levere et stykke arbejde i høj kvalitet. Vi lytter til behov og ønsker, og du kan derfor forvente grundig rådgivning og fair priser fra din glarmester i Gentofte.

Kontakt Glarmester Rask i forbindelse med dit næste projekt eller akutte behov på Tlf. 40 45 81 73.

Få et gratis tilbud her​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Glarmester Rask v/Tom Rask Gerholt

CVR: 19907732

Adresse​

Buddinge Hovedgade 221, st tv

2880 Bagsværd​

Kontakt