Buddinge Hovedgade 221, st. tv. | 2880 Bagsværd | ​☎ 40 45 81 73 | ✉ glarmester-rask@webspeed.dk

Glarmester Virum & Holte - Pålidelig, erfaren og kompetent

Glarmester Holte - Vi skaber gode resultater for kundenHos glarmester Rask, glarmester i Holte og Virum, kan du altid være sikker på at få løst dine vinduesproblemer med et helt unikt resultat.

Vores store og omfattende erfaring indebærer, at vi kan opfylde dine individuelle ønsker gennem ethvert projekt – og det vel og mærket uden, at budgettet løber løbsk.

Vores dedikerede stab af kreative og engagerede medarbejdere garanterer unikke løsninger i samarbejde med dig som glarmester i Virum.

Vi håndterer også opgaver som glarmester i Farum, ligesom resten af Storkøbenhavn. Man kan også kontakte os som glarmester i Gentofte.

Vi har mange års erfaring inden for faget som glarmester, og kan håndtere alle typer af glarmester arbejde f.eks. glasdøre, vinduer, spejle eller større vinduesfacader som glarmester i Holte. Kort sagt alt hvad du kan komme i tanke om, der har med glas at gøre.

Fællesnævneren for disse forretningsområder er, at de er solidt funderet i mange års erfaring med glas som vores kernekompetence. Mangler du ideer til projektet, står vi klar med professionel rådgivning som din glarmester i Virum.

Glarmester i Holte & Virum sikrer gode resultater til kundens tilfredshed

Få installeret energiruder fra din glarmester i VirumDet er vores ambition og mål, at det til enhver tid skal være en god oplevelse at samarbejde med os som glarmester i Holte.

God kommunikation sikrer begge parter, at alle forventninger er realistisk afstemte, og efterfølgende indfries ned i den mindste detalje.​

Vælg altid Glarmester Rask i Virum og Holte – for en sikkerheds skyld.

Vi leverer alt i vinduer

Vi leverer og monterer alle typer termo- og energiruder, samt udskifter punkterede ruder. Der er også mulighed for at energiforbedre boligen med nye typer af højteknologiske ruder og funktionsruder, der kan have en støjdæmpende effekt, være brandbeskyttende eller yde ekstra beskyttelse mod solen.

Der er mange muligheder med vinduer, og du kan altid ringe på tlf: 40 45 81 73 eller kontakte os, og få en snak om dit kommende glasprojekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud som din glarmester i Virum og Holte.

Få et gratis tilbud her​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Glarmester Rask v/Tom Rask Gerholt

CVR: 19907732

Adresse​

Buddinge Hovedgade 221, st tv

2880 Bagsværd​

Kontakt